Snowboarding versi Yakhroma

snowboarding versi yakhroma

Untuk snowboarding tahun ini, aku memilih tempat yang jauh sikit dan mempunyai paling banyak bilangan LIKE oleh kawan-kawan yang lebih senior dalam sukan ini. Berbanding snowboarding yang lalu di Oktyaberskoye pole kurang lebih sejam dari hostel aku, kali ini perjalanan ke yakhroma mengambil masa 2 jam dengan menaiki keretapi. Yakhroma adalah sebuah tempat luar dari Moscow yang sangat terkenal dengan resort untuk sukan seperti snowboard, skiing, ice skating dan lain-lain lagi. -Baca lagi-

Pembikinan filem pendek

green screen

Aku dah lama teringin nak buat entri pasal filem pendek ni tapi tak berkesempatan disamping aku sendiri masih noob dalam bidang ni. Tapi InsyaAllah overtime aku akan cerita apa yang sudah aku belajar mengenai pembikinan filem atau movie ni. -Baca lagi-

Jelajah Metro Moscow #4(Partizanskaya)

20141215_170551

2 minggu yang lalu, disebabkan aku sempat singgah di Partizan atas hal-hal tertentu, jadi dapatlah aku snap beberapa keping gambar untuk update siri Jelajah Metro Moscow yang dah bersawang. Jadi terimalah!!! -Baca lagi-

Caturday #11 (Tidur Jamaie)

Tidur jamaie

Nota: Caturday ialah hari dimana kucing-kucing bermaharajalela dan berangan-angan menguasai dunia. Langkah pertama mereka ialah dengan mengambil alih aidilmuslim.com. Sungguh aku telah tewas dengan kecomelan ketua mereka Cik Angelina Jolie@Cik Angel. Sesiapa boleh tolong aku melawan kucing-kucing yang comel ni? Mohon.. -Baca lagi-

Caturday #10 (New babies in da house!)

Cik Angel ada junior..hihi..

Nota: Caturday ialah hari dimana kucing-kucing bermaharajalela dan berangan-angan menguasai dunia. Langkah pertama mereka ialah dengan mengambil alih aidilmuslim.com. Sungguh aku telah tewas dengan kecomelan ketua mereka Cik Angelina Jolie@Cik Angel. Sesiapa boleh tolong aku melawan kucing-kucing yang comel ni? Mohon.. -Baca lagi-

Aku nak jadi….

Islam umpama mentari yang menyinari setelah berbulan lamanya hidup dalam kegelapan..

Masa kecik-kecik aku nak jadi perdana menteri sebab macam best je jadi orang yang berkuasa. Boleh arah orang, nak pergi kerja, ada pak cik driver hantar, nak jalan dalam hujan ada orang pegangkan payung. Sungguh syurga!
-Baca lagi-

Caturday #9 (Nikah kontrak)

Baru Encik Sergei kenal siapa Cik Angel(Ehh pembetulan PUAN Angel)..

Nota: Caturday ialah hari dimana kucing-kucing bermaharajalela dan berangan-angan menguasai dunia. Langkah pertama mereka ialah dengan mengambil alih aidilmuslim.com. Sungguh aku telah tewas dengan kecomelan ketua mereka Cik Angelina Jolie@Cik Angel. Sesiapa boleh tolong aku melawan kucing-kucing yang comel ni? Mohon.. -Baca lagi-

Snowboarding versi Krylatskoe

Berada di puncak bukit.. Agak cantik pemandangan dari atas..Subhanallah!

Seawal 10 pagi, Bergerak ke stesen metro Planernaya untuk mencuba nasib ber’snowboarding’. Alhamdulillah, aktiviti yang telah lama dirancang akhirnya terlaksana juga. Orang cakap, alang-alang duduk Moscow, wajiblah ber’snowboarding’. Eheh -Baca lagi-

Caturday #8 (Uuuuu cakk!!)

long time no see..

Nota: Caturday ialah hari dimana kucing-kucing bermaharajalela dan berangan-angan menguasai dunia. Langkah pertama mereka ialah dengan mengambil alih aidilmuslim.com. Sungguh aku telah tewas dengan kecomelan ketua mereka Cik Angelina Jolie@Cik Angel. Sesiapa boleh tolong aku melawan kucing-kucing yang comel ni? Mohon.. -Baca lagi-

Caturday #7 (Seperti bos)

Ini tempat, gua pegang.. Lu jangan macam-macam! :p

Nota: Caturday ialah hari dimana kucing-kucing bermaharajalela dan berangan-angan menguasai dunia. Langkah pertama mereka ialah dengan mengambil alih aidilmuslim.com. Sungguh aku telah tewas dengan kecomelan ketua mereka Cik Angelina Jolie@Cik Angel. Sesiapa boleh tolong aku melawan kucing-kucing yang comel ni? Mohon.. -Baca lagi-

Follow

Dapatkan entri terbaru dihantar ke E-mail anda!