busy busy busy!

Assalamualaikum,,

Sudah lama aku tinggalkan blog ini tak berupdate. Sebenarnya aku tengah sibuk mencari template baru dan dah mula mengedit. Agak susah la,3 malam tak tidur mengedit ini(tipu je). Tapi InsyaAllah dalam masa terdekat ini akan berwajah baru lah, blog ini. Yelah kan, aku rasa dah lama pakai template ini. dah setahun lebih. Dah naik boring pun ada. Template baru, semangat nak berblogging pon mesti mau baru. Aminnn.

Pada masa yang sama aku tengah belajar adobe Photoshop ini. Dah download dah semalam CS5.5 punya. Jadi lepas ini bolehlah aku praktikkan ke dalam blog aku. Tak sabar nak buat header aku sendiri ini..hehe.

OK la. setakat ini je. Sangat busy nih.. ^^.Nantikan wajah baru aku budak biasa.

Wassalam…
aim high tackle low,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2,183 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Follow

Dapatkan entri terbaru dihantar ke E-mail anda!