Archive for kucing

Caturday #1

2012-10-15 17.22.08

Nota: Caturday ialah hari dimana kucing-kucing bermaharajalela dan berangan-angan menguasai dunia. Langkah pertama mereka ialah dengan mengambil alih aidilmuslim.com. Sungguh aku telah tewas dengan kecomelan ketua mereka Cik Angelina Jolie@Cik Angel. Sesiapa boleh tolong aku melawan kucing-kucing yang comel ni? Mohon.. -Baca lagi-

testingtesting cekcek rokrok!

400175_466794710026092_258173666_n
Assalamualaikum

Eh eh dia dah keluar lah.Yeah tiba masa I pula main komputer dia ini..Wahaha. Silap la dia tinggal blog terbuka. Tak apa tak apa, I tolong update kan untuk dia. -Baca lagi-

Permulaan dan pengakhiran..

Assalamualaikum

Setiap yang bermula pasti ada pengakhirannya.Itulah undang-undang ataupun dalam bahasa russia nya ‘zakon’ yang tak dapat dinafikan dan di’apply’ bagi setiap benda, hidupan tak kira sekecil-kecil kuman sehinggalah sebesar gajah kecuali Yang Maha Esa. Dia sahajalah yang dapat terkecuali dari segala-galanya. -Baca lagi-

Pandangan atas, depan dan kiri

Assalamualaikum,,,
Pernahkah anda rasa ingin mengangkat semua katil-katil di bilik anda dan meletakkan kembali dengan perlahan kerana takut patah dan risau tidak lena tidur tanpa katil tersebut serta ingin berubah warna badan daripada hitam kemanis-manisan kepada hijau kerana seorang rakan anda lambat memulangkan buku anda, dan apabila dipulangkan, buku tersebut sudahpun koyak serta berubah warna, bau serta bentuk? -Baca lagi-

Kawan aku cakap…

Assalamualaikum,,,

Kawan aku cakap kalau nak tahu kita ni dah boleh kahwin atau belum, kita kena memelihara hidupan seperti pokok atau haiwan peliharaan. Kalau cara penjagaan kita tu berhasil (positif), maka, kesimpulannya ialah kita sudah bersedia untuk berkahwin dan memikul tanggungjawab. -Baca lagi-

Follow

Dapatkan entri terbaru dihantar ke E-mail anda!