Archive for lain-lain

Detik mencemaskan…..

Assalamualaikum….

5 jam yang lalu….

Dari asrama, kami bertolak ke Kiev. Nak shopping punya pasal. Pergi bertiga je la aku, Alif ngan Zamri. Sebab yang lain dah pergi ke mana entah. Memang cantik la shopping kompleks nye. Terpegun kami. Tapi kami tak lah beli apa-apa pun. Zamri je la yang beli kasut. -Baca lagi-

Assalamualaikum,,

setelah setahun belajar, akhirnya dah habis la semua tajuk-tajuk dan

[scroll]aku[/scroll]

[s]saya[/s]

Maafkan aku…..

maafkan aku…

kerna ku tahu,
ku telah melukakan hatimu,,
bukan kehendakku,,
menghancurkan atimu,,

Tentang blog

Assalamualaikum,,
Blog ini telah di wujudkan pada awal tahun 2010. Pada awal nya aku hanya ingin mencatat rentetan peristiwa dalam hidup aku, tapi oleh kerana terdapat banyak sangat benda aku nak cerita, jadi aku ingin berkongsi dengan semua orang tentang apa yang aku rasa, lalui dan apa yang aku tahu. Ilmu perlu dikongsi betul tak? 
Jadi kepada semua pembaca, semoga terhibur dan aku minta maaf dulu kalau ada terkasar bahasa atau terasa dengan penulisan aku. Kalau ada apa-apa hal, boleh lah hubungi saya di bahagian contact . Kita boleh slow talk ok. Sekian wassalam.
aim high tackle low,,,
Follow

Dapatkan entri terbaru dihantar ke E-mail anda!