Archive for Segmen

Give Away Dot My

Terbeliak mata sekejap semalam bila nampak satu GA ni yang menawarkan hadiah yang sangat lumayan. Ehem apakah dia hadiah lumayan itu? Penganjur menawarkan 3 domain percuma untuk peserta. Jadi setelah berfikir panjang, baik aku sertai sebab kalau menang, dapat domain, kalau tak menang sudah pasti dapat habuk tetapi berserta trafik untuk blog aku yang tak seberapa ni. -Baca lagi-

SEGMEN: Bloglist November by FA

Malam yang sunyi, setelah menghabiskan kerja yang lecturer bagi, aku berjalan dari blog ke blog, tiba-tiba terserempak dengan satu segmen ni. Ehem. Ikutkan hati nak join tapi tangan ni malas pula nak menaip. Disebabkan syarat-syarat yang mudah ringkas terbaik kaumemangdabom membuatkan tangan ini tiba-tiba saja rajin untuk menekan butang-butang keyboard yang sudah keras second hand la katakan. OK sila jangan kutuk!

Jadi segmen siapa yang menjadi mangsa malam ni?Tadaaaaaa -Baca lagi-

SEGMEN : NASZ NAK KUMPUL 100 BLOGGER

Assalamualaikum
Kali ni ‘ter’sertai segmen dari bro Mohd Naser. Ehem. Tiba-tiba terasa nak turut serta sebab ada elemen kejutan dengan adanya sambungan bahagian kedua kepada segmen ni. Hehe.

Apa-apa pun kepada sesiapa yang berminat nak join, boleh klik banner bawah ni. Kepada bro Mohd Naser, sila beri tunjuk ajar sebab saya ni baru belajar sertai segmen-segmen macam ni. ^_^V -Baca lagi-

Segmen : Follower bawah 400

Assalamualaikum
Oleh sebab minggu ni agak bosan dan tak tahu nak buat apa. Kerja walaupun banyak tapi aku buat macam tak ada kerja.Hehe. Jadi aku pun join segmen ni. Pertama kali join benda-benda macam ni. -Baca lagi-
Follow

Dapatkan entri terbaru dihantar ke E-mail anda!