Maju selangkah lagi

Assalamualaikum,,
Ada perasan benda baru tak dalam blog ni? haa.. bagi sesiapa yang tak perasan, tak apa lah, biar aku bagitahu. Tengok lah belah kanan ni, aku budak biasa dah ada page Facebook dah. Apa lagi? like la ramai-ramai jom. Sebenarnya aku dah lama berhajat nak buat page ini, tapi dulu masa follower sikit je, macam tak ada semangat dan segan pun ada. Nanti orang kata beria pula kan.

Tapi, beberapa hari lepas, blog ni dah mencapai 100 follower. Dan terima kasih lah kepada semua yang sudi membaca. Jadi hari ini aku berjaya juga membuat page untuk blog ini dengan tujuan untuk mempromosikan blog ini kepada orang ramai terutamanya yang bukan blogger. Ya lah, sebenarnya page ini membantu juga kan menyebarkan maklumat-maklumat yang ada dalam blog aku ini kepada orang-orang diluar sana. Apa-apa pun aku tak paksa korang semua baca tapi kepada yang tertarik dengan cerita, maklumat dan sebagainya dalam blog aku ini, boleh lah klik butang LIKE di sebelah.
Dan aku juga dah menambah beberapa lagi widget serta membuang widget-widget yang tak berguna untuk keselesaan ramai. Harap-harap semua berpuas hati lah kan. Sebenarnya banyak lagi rancangan yang aku dah fikirkan untuk blog ini. Harap-harap nya semua menjadi lah. InsyaAllah.
Facebook dan blog bergabung.
Wassalam,,

aim high tackle low,,,

5 comments on “Maju selangkah lagi

  1. LIKE!! LIKE!! LIKE!!! >,<

  2. slmat maju jaya! like!

  3. @Paris Hilton (M): Fulamak.. Paris Hilton LIKE page aku..haha mekasey.. ^^

  4. like juge~ singgahla blog dan like me juge. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2,150 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Follow

Dapatkan entri terbaru dihantar ke E-mail anda!