Segmen : Follower bawah 400

Assalamualaikum
Oleh sebab minggu ni agak bosan dan tak tahu nak buat apa. Kerja walaupun banyak tapi aku buat macam tak ada kerja.Hehe. Jadi aku pun join segmen ni. Pertama kali join benda-benda macam ni.

Sesiapa yang teringin nak join boleh ke menulis menconteng.

Sekian,

Wassalam.



aim high tackle low,,,

9 comments on “Segmen : Follower bawah 400

  1. hye , nad singgah n follow kat blog kamu blik .. thanx yek . =)

  2. tq join segmen fendy…

  3. bw n follow dari segmen yg sama :)
    http://apixyana.blogspot.com/

  4. Dari segmen yang sama..saya dah follow awk..sudi follow sy yer..hehe…^_^..

  5. dari segmen yang sama :) minta maaf, bru berkesempatan berblogwalking.. :D http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2,183 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Follow

Dapatkan entri terbaru dihantar ke E-mail anda!