SELAMAT TINGGAL SEMUA… T_T

Assalamualaikum,, 

Esok merupakan hari yang ditunggu-tunggu selama hidup aku di dunia ini.. InsyaAllah, esok aq nak terbang dah.
Jadi, dalam entri last aq di Malaysia ini, aku nak cakap rakan-rakan yang selama ini mengenali aku:

Rakan-rakan SEMESTI:
-Kepada budak-budak kelas 1M, 2M, 3M, 4 ST, 5 IK. group cengkih, Apek, amer mok,tap si gigi besi, tawon, Abg aku, fitri, dan BATCH22 serta semua yang mengenali aku. Aku minta maaf lah banyak-banyak kalau ada buat salah dengan korang semua samada secara sengaja atau pun tak sengaja, halalkanlah makan minum aku. kalau aku ada hutang dengan korang, mintalah kat airport esok, ataupun senang je, halalkan je lah. Korang kan duit banyak. hehe.


Rakan-rakan ragbi:
-Team Semesti ‘Hurricane’. Amer mok, buntat ‘oink-oink’, raymondo, badak keladak, yaasinki, jibontot, ikanto,mas, zulhairi bosro, topek, kupau Alien skali..bukharit gak..haha.. lupe lak, sori.. . Terima kasih lah sebab, bagi banyak kenangan kat aku, sudi main dengan aku. InsyaAllah, kita pasti akan bermain satu team satu hari nanti dengan jersi kita sendiri. Aku ingat dapat lah aku bawa sekali jersi baru kita, tapi oleh sebab tak siap lagi, aku redha je lah. Jersi aku nanti si keladak tolong simpankan tau. Nanti aku bayar la ok?

-Team MIAT ‘falcon’. Pian, Anip, bob, belang, cap mok, Buntat ‘banyak name ko naik ni’, che mat, din, saigon, nabil, pasha, yamin, budu, abul,meri,kecik (bukan aku, tapi yang lagi besar dari aku), najib, ces dan yang lain-lain terutamanya Sir Imran. terima kasih sebab bagi saya peluang main dengan korang semua. Semoga berjaya dalam hidup, study dan game lepas ini. InsyaAllah tahun depan kita jumpa lagi. (MAY FALCON FLY HIGH).

Kepada semua yang mengenali aku, aku minta maaf lah kalau ada sakitkan hati, hutang tak bayar tu, halalkan je lah ye. Doakan aku kat sana nanti, kita sama-sama berjaya. Amiin..

SELAMAT TINGGAL SEMUA,,,,

aim high tackle low,,, 


4 comments on “SELAMAT TINGGAL SEMUA… T_T

  1. skunk ko x sebut nme aku kn dlm hurricane..
    bdw, have a safe journey
    ko jgn sink kt sne..
    blaja leklok k..
    gud luck bro

  2. haha,, da tulih da.. ok thanks, ko pon gudlak gak weyh…blaja jangn nk pk awek je..haha

  3. gudlak aidil..=)
    babai..jge dri kat sne tu..

  4. mekasey ada.. ko pon same..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2,150 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Follow

Dapatkan entri terbaru dihantar ke E-mail anda!