Wajah baru. Semangat baru.

Assalamualaikum,,,

Alhamdulillah, hari ini dah masuk 15 Ramadhan. Tinggal 15 hari je lagi nak puasa. Kami di sini Raya sehari awal daripada Malaysia. So peace. ^_^V jangan jeles ek. Untuk pengetahuan semua, ini merupakan wajah baru ‘aku budak biasa’. Aku sangat berpuas hati kerana berjaya mengubahsuai template ini setelah seminggu bertungkus-lumus siang malam tak tidur. Biasalah kan, beginner je.Header itu nampak buruk sikit la kan, sebab baru belajar buat benda-benda ini.

Template yang lama.
Yang mana lagi smart? baru atau lama?

Aku tukar template ini pun sebab aku rasa yang lama itu macam semak sangat je dah. Lagipun dah jemu la kan. Macam ini lah manusia, memang cepat jemu.Lepas ini aku harap bertambah rajin lah aku meng’update’ blog ini. Banyak benda nak cerita lagi ini. Cuma bergantung kepada masa je, ada ke tak. InsyaAllah dari masa ke masa, blog ini akan diperbaiki lagi, baik dari segi penulisan mahupun reka bentuknya. Harap semua berpuas hati. Itu saja nak bagitahu. Sekian,

Wassalam..



aim high tackle low,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2,150 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Follow

Dapatkan entri terbaru dihantar ke E-mail anda!